Diemers is klaar met veld en tikt Fortuna op de vingers: 'Ik schaam me dood'

Diemers is klaar met veld en tikt Fortuna op de vingers: 'Ik schaam me dood'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 21:11za 18-01-2020 om 21:11

Laatste update: zaterdag 18 januari 2020 om 21:39za 18-01-2020 om 21:39

Mark Diemers is niet te spreken over het veld waar Fortuna Sittard zaterdag op moest spelen tegen Vitesse. De middenvelder geeft zijn ploeg niet de schuld van het slechte resultaat, maar legt deze wel voor een deel bij de mensen van de club.

Veel spelers van Fortuna hadden moeite om de wedstrijd vol te maken. "Laten we hopen dat iedereen weer fit is, maar dat wordt wel lastig met zo'n veld", zegt Diemers tegen FOX Sports. "Dit is een aanslag op je spieren en gewrichten. Het is niet best. Mijn frustratie zit ook redelijk hoog. Ik vind dat we dat als club beter voor elkaar moeten hebben."

Doelman Alexei Koselev kreeg de schuld bij de 1-0, maar Diemers neemt het voor hem op. "Je kunt een keer een blunder maken, maar hier kon hij niet veel aan doen. Dat neem ik hem absoluut niet kwalijk, maar ik neem het wel andere mensen kwalijk. Als je naar de kwaliteit van het veld kijkt, dan schaam ik me dood om hierop te spelen."

"Je wilt als ploeg goed voetballen, maar dat wordt heel lastig op zo'n veld. Het is heel zwaar om je meters te maken. Het is superzwaar. Dinsdag hebben we een volgende kans. We moeten herstellen, de borst vooruit en Feyenoord proberen te verslaan."

Poll

Eens met Diemers?

(1104 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws