Berghuis over kritiek van Hugo Borst: 'Weet niet of Hugo zelf gevoetbald heeft'

Berghuis over kritiek van Hugo Borst: 'Weet niet of Hugo zelf gevoetbald heeft'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 22:03za 18-01-2020 om 22:03

Steven Berghuis vindt de kritiek van Hugo Borst aan zijn adres niet terecht. De sportschrijver liet voorafgaand aan Feyenoord-sc Heerenveen een compilatie met een reeks harde overtredingen van Berghuis zien.

Volgens Borst doet de Feyenoord-captain 'zichzelf tekort' met zijn 'ontsporingen', zoals zijn beruchte tackle tegen AZ-tegenstander Teun Koopmeiners en zijn ruzie met RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen. Na afloop van de wedstrijd tegen Heerenveen kwam FOX Sports-interviewer Hans Kraay junior terug op de teksten vanuit de studio. "Hij doelt op twee dingen die gebeurd zijn tijdens het afgelopen half jaar. Daar is heel veel over gesproken, maar dat is mijn emotie, hoe ik voetbal beleef."

Berghuis beaamt dat hij 'soms net over het randje gaat'. "Maar dat is ook wel mijn kracht. Ik ben gewoon een liefhebber en ik wil dat het altijd goed gaat, ik neem geen genoegen met minder", aldus de linkspoot. "En ik weet niet of Hugo zelf gevoetbald heeft. Maar als je zelf je voetbalschoenen aantrekt, begrijp je die emotie op het veld."

Poll

Eens met Berghuis?

(2025 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws