BILD: Hansson staat alweer voor 'Blitz-Abschied' en keert terug in Waalwijk

BILD: Hansson staat alweer voor 'Blitz-Abschied' en keert terug in Waalwijk

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 12:36zo 19-01-2020 om 12:36

BILD heeft zondagochtend een verrassend transfergerucht gedeeld: volgens het Duitse medium staat Emil Hansson op het punt om terug te keren bij RKC Waalwijk. De 21-jarige Noor met Zweedse wortels verruilde Feyenoord afgelopen zomer voor Hannover 96.

Hansson tekende voor drie seizoenen in Hannover en kwam tijdens de eerste seizoenshelft ook regelmatig in actie. De vleugelaanvaller maakte echter niet één keer de negentig minuten vol: Hansson speelde weliswaar veertien wedstrijden in de Tweede Bundesliga, maar kwam elf keer als invaller binnen de lijnen. Volgens BILD heeft RKC inmiddels aangeklopt en staat de buitenspeler voor een 'Blitz-Abschied'.

Voor Hansson lonkt dus een terugkeer op bekend terrein: tijdens het seizoen 2018/2019 werd hij door Feyenoord al in Waalwijk gestald. Beide partijen bewaren uitstekende herinneringen aan die samenwerking: Hansson tekende voor dertien goals en twaalf assists in de Keuken Kampioen Divisie en de play-offs om promotie/degradatie en RKC promoveerde uiteindelijk naar de Eredivisie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws