Hoedt over 'ongeïnteresseerde' ploegmaat: 'Ga geen enkel woord aan hem vuil maken'

Hoedt over 'ongeïnteresseerde' ploegmaat: 'Ga geen enkel woord aan hem vuil maken'

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 18:20zo 19-01-2020 om 18:20

Wesley Hoedt heeft een wisselvallige zondagmiddag achter de rug. De centrale verdediger van Royal Antwerp FC kreeg al na zeven minuten, bij een 1-0 achterstand rood tegen Cercle Brugge, maar zag zijn tien ploeggenoten alsnog winnen met 1-2.

Hoedt stak na afloop de hand in eigen boezem. "Als ik eerlijk naar mezelf ben: op het niveau waarop ik wil acteren, mag dat niet gebeuren", liet hij weten aan Sporza. De centrale verdediger was dan ook blij met de reactie voor zijn ploeggenoten. "Complimenten aan die gasten dat ze de wedstrijd toch nog over de streep hebben getrokken. Dat geeft aan dat het met onze mentaliteit wel goed zit. Voor de rest moeten we deze wedstrijd heel snel vergeten."

Met 'die gasten' doelde Hoedt niet op Didier Lamkel Zé: het enfant terrible - bekend van zijn veelbesproken rode kaart tegen AZ in augustus - begon op de bank en maakte een ongeïnteresseerde indruk, was de reporter van dienst opgevallen. Hoedt kreeg de vraag of er iets 'gebroken' was tussen de aanvaller uit Kameroen en zijn medespelers. "Ik ga geen enkel woord vuil maken aan Didier Lamkel", was het gedecideerde antwoord van de Alkmaarder.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws