Update: 'Excelsior ziet kansen op huurdeal slinken door leegloop Feyenoord'

Update: 'Excelsior ziet kansen op huurdeal slinken door leegloop Feyenoord'

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 19:40ma 20-01-2020 om 19:40

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 07:15do 23-01-2020 om 07:15

Voor Wouter Burger lonkt mogelijk een avontuur in de Keuken Kampioen Divisie. Feyenoord heeft de middenvelder laten weten dat hij verhuurd mag worden en Excelsior is in hem geïnteresseerd.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Het maakt Burger niet veel uit of hij de komende maanden in de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie speelt. De middenvelder voelt dat hij klaar is voor een basisplaats en wil elders minuten maken. Burger kwam veel in actie tijdens de winterstop.

Excelsior biedt Burger mogelijk speelminuten. Hij zat vrijdag al op de tribune toen de club het thuis opnam tegen Telstar (3-3). De Rotterdammers hebben bij Feyenoord geïnformeerd naar Burger, maar de club heeft nog geen antwoord gegeven.

De achttienjarige Burger heeft bij Feyenoord nog een contract tot 2023. Yassin Ayoub, een andere middenvelder, is naar verluidt op weg naar de Griekse topclub Panathinaikos.

Update: Excelsior vreest dat het huren van Wouter Burger een lastig verhaal wordt, meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord liet met Yassin Ayoub, Liam Kelly en Achraf El Bouchataoui al drie middenvelders gaan, waardoor het de vraag is of Burger nog wel weg mag deze winter. Directeur Ferry de Haan van de Kralingers heeft contact gehad met de stadgenoot en krijgt deze week duidelijkheid, is de verwachting.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws