Hevige protesten bezorgen Manchester United mogelijk nog meer slecht nieuws

Hevige protesten bezorgen Manchester United mogelijk nog meer slecht nieuws

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 12:27di 21-01-2020 om 12:27

Laatste update: dinsdag 21 januari 2020 om 13:23di 21-01-2020 om 13:23

Manchester United moet na de wedstrijd tegen Liverpool vrezen voor nog meer slecht nieuws. Op Anfield werd er al met 2-0 verloren, maar mogelijk krijgt de club ook nog een straf vanwege de hevige protesten aan het adres van de arbitrage.

Virgil van Dijk kopte de koploper in de Premier League al op voorsprong en in de 26ste minuut was de Nederlander opnieuw betrokken bij een doelpunt. Nadat Van Dijk een luchtduel aanging met Man United-doelman David de Gea kwam de bal terecht bij Roberto Firmino, die Liverpool op 2-0 dacht te schieten.

Vervolgens stormde de spelers van Manchester United vol woede op scheidsrechter Craig Pawson af, onder aanvoering van De Gea. Uiteindelijk greep de VAR in en werd het doelpunt van Firmino afgekeurd, maar de protesten krijgen mogelijk nog een staartje. De FA klaagt Manchester United namelijk aan voor het gedrag van een aantal spelers in de 26ste minuut. De club kan daar tot woensdag op reageren. 

De kans is dus aanwezig dat het voor Manchester United niet alleen bij een nederlaag blijft, maar dat het dus nog een straf aan het treffen met Liverpool overhoud. De ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer verloor door een treffer van Mohammed Salah in extremis uiteindelijk alsnog met 2-0.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws