'Wat me verbaast is dat iedereen in Nederland zo goed Engels spreekt'

'Wat me verbaast is dat iedereen in Nederland zo goed Engels spreekt'

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 18:31di 21-01-2020 om 18:31

Sam Stubbs is pas net bij ADO Den Haag, maar heeft het er nu al naar z'n zin. De van Middlesbrough gehuurde verdediger had niet verwacht dat zijn medespelers goed Engels spreken.

"Ik ben heel goed opgevangen door de spelers van ADO Den Haag. Wat mij wel heel erg verbaasde, was het feit dat iedereen in Nederland zo goed Engels spreekt", vertelt Stubbs aan ELF Voetbal. "Van hoog tot laag binnen de club hangt er een positieve sfeer. Iedereen wil maar één ding en dat is zo snel mogelijk uit de degradatiezorgen komen. Om dat voor elkaar te krijgen, zijn alle spelers nodig en daar is iedereen van doordrongen."

"Het is goed dat de trainer Engelstalige spelers heeft die zijn opdrachten misschien beter of eerder begrijpen. Maar vanuit mijn standpunt was de nationaliteit van de trainer niet van doorslaggevende aard om naar ADO Den Haag te komen. Het feit dat iedereen hier zo goed Engels spreekt, maakt het gemakkelijk. Sommigen spreken beter Engels dan ik. We hebben afgelopen week een quiz met spelling gedaan. Lex Immers was beter met Engelse spelling dan ik."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat ADO zich handhaven in de Eredivisie dit seizoen?

(5443 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws