Emmen speelt razendsnel in op Slagveer-vertrek en huurt talent van Anderlecht (21)

Emmen speelt razendsnel in op Slagveer-vertrek en huurt talent van Anderlecht (21)

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 20:34di 21-01-2020 om 20:34

Luka Adzic verdedigt het komende half jaar de kleuren van FC Emmen. De vleugelaanvaller uit Servië wordt gehuurd van Anderlecht en zal bij de Eredivisionist uit Drenthe de opvolger zijn van Luciano Slagveer, die naar Hongarije is vertrokken.

Omdat Slagveer de deur in Emmen achter zich dichttrok en naar het Hongaarse Puskás Akademia FC is vertrokken had de ploeg van trainer Dick Lukkien met spoed een nieuwe buitenspeler nodig. Adzic kan voldoen in die behoefte, want de 21-jarige Serviër kwam voor zijn dienstverband in België al in 39 officiële duels uit voor Rode Ster Belgrado en heeft tijdens de kwalificatie voor het EK Onder 21 als aanvoerder voor de Servische ploeg gespeeld.

De vleugelaanvaller, die de komende weken nog niet speelgerechtigd zal zijn, kijkt uit naar zijn verblijf in Emmen. "Bij FC Emmen kan ik mezelf laten zien in de Nederlandse competitie, die internationaal goed bekend is", laat hij weten op de site van de club. "En dat bij een mooie, warme club waar de sfeer fantastisch is en goed voetbal gespeeld wordt. Ik hoop dat ik veel speelminuten krijg om de ploeg te helpen met doelpunten en assists."

FC Emmen heeft geen optie tot koop bedongen op de jonge Serviër, dus na dit seizoen zal Adzic weer terugkeren naar Paars-Wit.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws