Update: Blom maakt definitief vroegtijdig einde aan Fortuna Sittard - Feyenoord

Update: Blom maakt definitief vroegtijdig einde aan Fortuna Sittard - Feyenoord

21-01-2020 22:09 Laatste update: 22:35
65

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord is in de tweede helft stilgelegd door scheidsrechter Kevin Blom. Vanwege de mist is goed voetballen onmogelijk geworden. De wedstrijd is een half uur stilgelegd.

Blom overlegde tijdens de tweede helft al met de aanvoerders, maar die gaven groen licht voor hervatting van de wedstrijd. Het werd erger, waarna besloten is om te stoppen. De wedstrijd ligt minstens dertig minuten stil. 

"Je kunt beter doorspelen of helemaal stoppen", reageert Feyenoord-trainer Dick Advocaat tegenover FOX Sports. "Ik heb gezegd dat ik dertig minuten wel heel lang vind."

"De spelers hebben redelijk goed zicht, maar mijn assistenten kunnen niet goed bepalen wanneer de bal daadwerkelijk vertrekt. Dat is een belangrijke factor. Het spel moet goed verlopen. Dat kunnen we nu niet goed garanderen. Het wordt steeds erger, dus we moeten even kijken hoe dit uit gaat pakken", vertelt Blom zelf.

Het stond 1-1 in Sittard. Feyenoord kwam op voorsprong door een eigen goal. Felix Passlack maakte na rust gelijk.

Update: Scheidsrechter Kevin Blom heeft het bekerduel tussen Fortuna Sittard en Feyenoord definitief gestaakt. De grensrechters kunnen hun werk niet meer doen en vanaf de middenstip zijn de twee doelen niet goed te zien, waardoor Blom zich genoodzaakt voelt om de wedstrijd definitief te staken.