Update: Fortuna Sittard en Feyenoord beginnen restant van duel om 20.00 uur

Update: Fortuna Sittard en Feyenoord beginnen restant van duel om 20.00 uur

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 11:40wo 22-01-2020 om 11:40

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 11:42wo 22-01-2020 om 11:42

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord wordt volgende week dinsdag 28 januari uitgespeeld. Dat maakt de KNVB bekend. Scheidsrechter Kevin Blom staakte de wedstrijd in de tweede helft vanwege de dichte mist.

'In overleg met beide clubs en de lokale autoriteiten is afgesproken dat het restant van de wedstrijd dinsdag 28 januari uitgespeeld zal worden.', laat de KNVB weten in een persbericht. 'Net als de aanvangstijd worden ook de overige uitspeelvoorwaarden later deze week bekend gemaakt.' De wedstrijd zal worden hervat vanaf minuut 63. Het tijdstip is nog niet bekend. Daar meldt de KNVB later meer over.

Er was lang veel te doen over de wedstrijd in Sittard. Na iets over half zes maakten beide clubs bekend dat het duel op losse schroeven stond vanwege de dichte mist. Lang leek het bij te trekken, maar vlak voor aanvang van de wedstrijd werd de mist steeds heviger. Uiteindelijk besloot Blom toch om de wedstrijd door te laten gaan.

Lang ging het goed, maar na een uur spelen kon Blom niet anders dan de wedstrijd staken omdat zijn assisstenten geen goed zicht meer hadden op het veld. Het stond toen 1-1.

Update: Fortuna Sittard - Feyenoord wordt op dinsdag 28 januari om 20.00 uur hervat. Dat maakt de KNVB bekend. Op de klok staan nog 27 speelminuten. Fortuna - Feyenoord werd dinsdag gestaakt vanwege de mist.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws