Go Ahead-jeugd strikt trainersduo Van Beukering-Van Beukering: 'Mooi duo, ervaren'

Go Ahead-jeugd strikt trainersduo Van Beukering-Van Beukering: 'Mooi duo, ervaren'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 08:59wo 22-01-2020 om 08:59

Jhon van Beukering staat aan de vooravond van zijn rentree in het betaald voetbal. De oud-spits van onder meer Vitesse, De Graafschap, NEC en Feyenoord gaat samen met broer Dennis aan de slag in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles.

Na zijn afscheid als prof werkte Van Beukering aan een carrière als (jeugd)trainer in het amateurvoetbal: de gewezen aanvalsleider is momenteel werkzaam bij Veluwezoom in Velp. Broer Dennis van Beukering is al langere tijd actief als trainer en combineert zijn werkzaamheden in de jeugd van Vitesse met het hoofdtrainerschap van hoofdklasser Sportclub Silvolde.

Bij Go Ahead gaan de twee het Onder 19-elftal onder hun hoede nemen. "Het is een mooi trainersduo met ervaring. Ze wilden ook heel graag samenwerken", vertelt hoofd jeugdopleidingen Eric Whittie aan de Gelderlander. Dat de twee broers 'een smetje hebben', is voor Whittie geen enkel probleem. "Ja, het zijn straatschoffies, maar daar heb ik geen enkele moeite mee. Een beetje brutaliteit binnen de opleiding van onze club is alleen maar goed. Ik heb inhoudelijk geweldige voetbalgesprekken met die twee gehad."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws