'Het kampioenschap is moeilijk, maar we kunnen nog wel de beker winnen'

'Het kampioenschap is moeilijk, maar we kunnen nog wel de beker winnen'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 16:29wo 22-01-2020 om 16:29

Het is de afgelopen weken veel over de keeperssoap gegaan bij PSV, maar Lars Unnerstall heeft er weinig van meegekregen. De Duitse keeper is na het vertrek van Jeroen Zoet definitief de nieuwe eerste doelman in Eindhoven.

Unnerstall kreeg de kans na een mindere periode van Jeroen Zoet. "Er wordt zoveel gesproken over de keepers. Voor mij is het belangrijk dat wij dan rustig blijven. Daarom heb ik niet veel meegekregen van wat er allemaal wordt gezegd", zegt Unnerstall bij PSV TV.

Unnerstall moest lang geduld hebben. Ook op het trainingskamp in Qatar wist hij niet hoe het precies zat. "Als je eerste keeper was heb je misschien een kleine voorsprong, maar je moet het natuurlijk blijven laten zien", doelt Unnerstall op de concurrentiestrijd.

Het doel van Unnerstall is duidelijk: prijzen winnen. "Ik ben van VVV-Venlo naar PSV gegaan om ook echt iets te winnen. Het kampioenschap wordt nog heel moeilijk, maar we kunnen nog wel de beker winnen. Daar ga ik nu voor. Ik wil iets winnen. Daarom ben ik hier."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Unnerstall beter dan Zoet?

(2604 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws