'Ten Hag en Overmars denken tóch nog aan winterse versterking voor Ajax'

'Ten Hag en Overmars denken tóch nog aan winterse versterking voor Ajax'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 00:00do 23-01-2020 om 00:00

Ajax houdt de oren en ogen open voor buitenkansjes. Dat meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant zijn er 'officieus ook andere geluiden te horen' over de activiteiten van de Amsterdammers in de laatste week van de transferperiode.

Erik ten Hag en directeur Marc Overmars zeiden na de komst van Ryan Babel, die op huurbasis overkwam van Galatasaray, dat Ajax klaar is op de transfermarkt. De kuitblessure van Hakim Ziyech verandert de zaak mogelijk. Volgens De Telegraaf zijn er 'inmiddels binnen Ajax officieus ook andere geluiden te horen'.

Ajax zou 'naarstig' speuren naar een tijdelijke vervanger van Ziyech. Ook huren is daarbij een optie. De Telegraaf voegt eraan toe dat die intenties niet van de daken worden geschreeuwd, 'omdat het aantrekken van een kwaliteitsspeler misschien onhaalbaar blijkt'. Ajax zegt daardoor dat het op de loer ligt voor buitenkansjes.

De komende weken is Ziyech in elk geval niet inzetbaar. Hij liep afgelopen weekend tegen Sparta (2-1) een scheurtje in zijn kuitspier op. Ten Hag kan ook nog niet beschikken over Zakaria Labyad en David Neres. Quincy Promes keerde onlangs terug van een blessure.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws