'Ik ben voor Ajax... Je mag het niet zeggen, maar heb hier wel vrede mee'

'Ik ben voor Ajax... Je mag het niet zeggen, maar heb hier wel vrede mee'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 09:56do 23-01-2020 om 09:56

Spakenburg-aanvoerder Barry Beijer kan niet echt zitten met de 7-0 nederlaag tegen Ajax in de achtste finale van de KNVB Beker. De verdediger genoot volop van het treffen in de Johan Cruijff Arena.

"Vooraf weet je dat het hier een moeilijk verhaal wordt, dus moet je op een bepaalde manier genieten. We hielden het heel even vol, maar op een gegeven moment ging het te snel. Ach, onze warming-up ging nog prima!", grapt Beijer voor de camera van FOX Sports. "Dit is een ander niveau, klaar."

Beijer kijkt vooral naar de positieve punten na het bekeravondje. "Voor de club en iedereen eromheen is dit fantastisch. Voor ons ook, ja. Kijk om je heen. Je mag vooraf niet zeggen dat je alleen maar hierheen gaat om te genieten, maar stiekem weet iedereen wel dat je dat tóch doet. Of ik voor Ajax ben? Ja. Je mag het niet zeggen, maar eigenlijk heb ik hier dus wel vrede mee."

Beijer had tijdens de toss een onderonsje met Dusan Tadic. De twee stonden lachend te praten. "Hij wilde per se een kant kiezen", grijst de Spakenburg-captain. "Daarna beloofde hij iets, maar dat heeft-ie niet gedaan... Hij zei dat hij zijn best niet zou gaan doen, maar volgens mij deed hij dat wel. Ik kreeg uiteindelijk nog wel zijn shirt, dus die bewaar ik dan maar."

Eric Meijers
Trainer Eric Meijers heeft minder vrede met de 7-0 nederlaag. Hij zag dat het verzet van zijn ploeg snel werd gebroken. "Als het na een uur 6-0 staat, dan ben je bang voor de dubbele cijfers. Het was één grote rondo. Genieten komt misschien later nog wel, maar als je met 7-0 verliest, ben je niet blij."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws