Meijers 'teleurgesteld' in Veronica Inside: 'Ik ga nu al meer dan een jaar viral'

Meijers 'teleurgesteld' in Veronica Inside: 'Ik ga nu al meer dan een jaar viral'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 13:35do 23-01-2020 om 13:35

Spakenburg-trainer Eric Meijers kon woensdagavond niet stunten in de Johan Cruijff Arena: Ajax was met 7-0 te sterk. Na afloop ging het opnieuw over zijn 'kutkeeper-uitspraken' van ruim een jaar geleden.

Meijers is sinds een documentaire over Achilles '29, de oude club van Meijers, onlosmakelijk verbonden met de term 'kutkeeper'. Het fragment is nog regelmatig te zien in de uitzendingen van Veronica Inside. Nu hengelt de Spakenburg zelf naar een uitnodiging voor het tv-programma.

"Wanneer ik een keer langskom in de studio? Ja, dat vraag ik me ook af. Het wordt hoog tijd", reageert Meijers voor de camera van Veronica. Met een knipoog: "Ik ga nu al meer dan een jaar viraal over heel Nederland, maar jullie hebben nog nooit met mij gesproken. Dat stelt mij wel erg teleur."

In de aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Ajax werden zijn uitspraken vaak opgerakeld, laat Meijers weten. "Ik kan daar niks mee. Dat heb ik een plek gegeven. Vandaag hadden we gewoon een goede keeper (Jordy Deckers, red.) in de goal."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws