Dumfries reageert op fans: 'Ze hebben groot gelijk, die moeten wij gewoon nemen'

Dumfries reageert op fans: 'Ze hebben groot gelijk, die moeten wij gewoon nemen'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 23:10do 23-01-2020 om 23:10

Denzel Dumfries, aanvoerder van PSV, maakte na afloop van het verloren bekerduel met NAC Breda (2-0) een gefrustreerde indruk. De rechtsback wil niet steeds hetzelfde zeggen na tegenslag en hoopt het tij snel te kunnen keren.

Het uitvak riep de PSV'ers na afloop toe dat ze zich moesten schamen. "Ze hebben groot gelijk", zegt Dumfries tegenover FOX Sports. "Die moeten wij gewoon nemen, hartstikke terecht. Dit is gewoon verschrikkelijk. We moeten echt beter gaan spelen, dit is PSV onwaardig."

Dumfries kan niet uitleggen wat er precies aan de hand is met de dolende Eindhovenaren. "Als ik het tegengif had zou ik het wel gebruiken. Op dit moment is het onder de maat. We moeten goed in de spiegel kijken, maar dat hebben we al zo vaak gezegd."

Met de nederlaag in het bekertoernooi verspeelt PSV ook de laatste kans op eremetaal. Alleen de competitie, waarin de Brabanders nu vierde staan, resteert nog. "Als we nu gaan opgeven is dat niet des PSV's. We moeten zo hoog mogelijk proberen te eindigen. Dat is nu het enige."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Faber PSV dit seizoen naar een plek in de top-twee leiden?

Ja
11%
Nee
89%
(3718 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws