Advocaat: 'Dat is bij elke Eredivisie-ploeg zo, behalve misschien Ajax'

Advocaat: 'Dat is bij elke Eredivisie-ploeg zo, behalve misschien Ajax'

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 18:15vr 24-01-2020 om 18:15

Feyenoord gaat zaterdagavond op bezoek bij Heracles Almelo en dinsdag wacht alweer het restant van het bekerduel met Fortuna Sittard. Trainer Dick Advocaat beaamt dat de Rotterdammers niet groots speelden in Limburg.

"Maar met dit soort duels gaat het puur om het resultaat. Wij spelen niet iedere wedstrijd goed. Dat is bij elke Eredivisie-ploeg zo, behalve misschien bij Ajax", vertelt Advocaat, geciteerd door De Telegraaf. "De rest heeft er gewoon mindere wedstrijden tussen zitten. Wij dus ook. Fortuna-uit is gewoon een heel vervelende wedstrijd."

"Het verwachtingspatroon is hier niet zo dat wij even makkelijk van een tegenstander winnen. Zeker niet. Nog niet…", aldus de ervaren oefenmeester. "Ik verwacht wél van ons dat we controle houden en resultaten leveren. Maar een wedstrijd bij Fortuna mogen wij niet onderschatten. Ook door de veldomstandigheden. Dan kunnen mensen denken: Feyenoord zit in een flow, dat doen ze wel even. Maar het gaat niet vanzelf."

Scheidsrechter Kevin Blom legde het duel tussen Fortuna en Feyenoord na 63 minuten stil vanwege de dichte mist. Het stond op dat moment 1-1.

Poll

Wie gaat er zaterdag winnen bij Heracles-Feyenoord?

(2984 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws