LIVE-discussie: Van den Brom kiest voor Abass en Peterson, wijzigingen Pardew

LIVE-discussie: Van den Brom kiest voor Abass en Peterson, wijzigingen Pardew

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 19:15vr 24-01-2020 om 19:15

ADO Den Haag hoopt het 'Alan Pardew-effect' vrijdagavond een vervolg te geven in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht in de Eredivisie. De Domstedelingen moeten het stellen zonder Willem Janssen, die een zware knieblessure heeft opgelopen.

De aanvoerder wordt centraal achterin vervangen door Mark van der Maarel, die een duo vormt met Justin Hoogma. Leon Guwara keert daardoor terug als linksback. Op het middenveld ontbreekt Joris van Overeem door een blessure. Sander van de Streek is zijn vervanger. Ook Adam Maher en Bart Ramselaar staan nog aan de kant.

De van Swansea City overgekomen Kristoffer Peterson begint als linksbuiten, terwijl Issah Abass in de spits staat. Adrián Dalmau en Jean-Christophe Bahebeck zitten daardoor op de bank. 

Bij ADO Den Haag maakt Roemeens international Tudor Baluta zijn debuut in de Eredivisie. Een andere nieuwkomer, Jordan Spence, begint op de bank. Lex Immers speelt zijn driehonderste wedstrijd in de Eredivisie en zijn tweehonderste Eredivisie-duel voor de Hagenaars. Het is niet duidelijk of Pardew voor een 4-4-2 formatie of Immers als spits kiest, aangezien Tomas Necid op de bank plaatsneemt.

ADO staat voor een zware taak in de Galgenwaard: de laatste uitzege op Utrecht dateert van 2011. De teams trappen het Eredivisie-weekend om 20.00 uur af.

De opstellingen

FC Utrecht: Zoet; Klaiber, Hoogma, Van der Maarel, Guwara; Van de Streek, Gustafson, Emanuelson; Kerk, Abass, Peterson

ADO Den Haag: Koopmans; Malone, Stubbs, Pinas, De Bock; Baluta, Bakker; Goossens; Summerville, Immers, Thomas

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws