Sparta haalt zomerversterking per direct binnen: 'Wilde meteen overstappen'

Sparta haalt zomerversterking per direct binnen: 'Wilde meteen overstappen'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 12:34zo 26-01-2020 om 12:34

De soap is ten einde: Jeffry Fortes vertrekt per direct naar Sparta. Excelsior wilde de verdediger niet laten gaan, maar heeft uiteindelijk toch ingestemd met de voorwaarden van Sparta.

Dat Fortes (30) zou vertrekken bij Excelsior stond al vast, maar wel pas aan het einde van het seizoen. De speler wilde echter nu al naar Sparta. Dat zag Excelsior niet zitten. De Kralingers vonden het bod dat Sparta deed veel te laag. Nu is er alsnog een akkoord bereikt. 

"Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik vanwege mijn ambities graag deze overstap nu al wilde maken", laat Fortes weten op de clubsite van Sparta. "Daarom ben ik blij dat de clubs eruit zijn gekomen. Ik kijk ernaar uit terug te keren bij Sparta, waar ik in de jeugdopleiding al gespeeld heb."

Technisch manager Henk van Stee van Sparta is blij dat de transfersoap eindelijk voorbij is. "Jeffry was eigenlijk onze eerste versterking voor volgend seizoen, maar nadat hij getekend had, gaf hij aan meteen over te willen stappen. Hierna zijn wij met Excelsior in gesprek gegaan en hebben we een akkoord bereikt."

"We zijn blij dat Excelsior medewerking verleend heeft en we hem nu al aan de selectie toe kunnen voegen, omdat hij met zijn ervaring en multifunctionaliteit een meerwaarde voor de selectie is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws