De Boer liep Blind tegen het lijf: 'Hij trainde en zei dat hij er goed op staat'

De Boer liep Blind tegen het lijf: 'Hij trainde en zei dat hij er goed op staat'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 13:07zo 26-01-2020 om 13:07

Daley Blind is langzaam weer aan het trainen en wacht af totdat hij groen licht krijgt van de artsen om weer op volle kracht mee te kunnen doen. Dat laat Ronald de Boer weten, die de Ajacied in de sportschool op De Toekomst tegen het lijf liep.

De linkspoot gaf tegenover De Boer aan dat hij zich prima voelt. "Hij heeft getraind, maar dan moeten die waardes nog goed zijn", vertelt de FOX-analist in Goedemorgen Eredivisie. "Hopelijk is dat weer positief. Hij zei zelf dat hij er goed op staat."

Dat zegt nog helemaal niets, weet ook De Boer. "Je hebt wel eens van die kwaaltjes waarvan je denkt: ja, maar ik voel toch niks? Maar je moet voorzichtig zijn, het zijn allemaal hele fragiele dingen rondom je hart. Ik weet niet wat die tests uitwijzen en wat zijn bloedwaardes zeggen. Zelf is hij positief, maar de artsen moeten een besluit nemen of het zonder risico is."

Blind voelde zich tijdens het Champions League-treffen met Valencia (0-1 nederlaag) niet in orde en was even duizelig. De Ajacied speelde de wedstrijd wel uit, maar later werd er toch een ontstoken hartspier geconstateerd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws