Eiting dolt in Groningen: 'Kaj zei wel tien keer dat ze mij eruit moesten halen'

Eiting dolt in Groningen: 'Kaj zei wel tien keer dat ze mij eruit moesten halen'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 18:32ma 27-01-2020 om 18:32

Carel Eiting is na een vervelende knieblessure eindelijk weer terug op zijn oude niveau. De spelverdeler van Ajax, die zondag tegen FC Groningen in mocht vallen, vindt het prachtig om weer voor veel publiek op het veld te mogen staan.

In Groningen kreeg Eiting al gauw te maken met Kaj Sierhuis, die wel een geintje wilde uithalen met zijn voormalig ploeggenoot bij Ajax. "Hij zei wel tien keer dat ze Eiting eruit moesten halen", zegt de middenvelder lachend voor de camera van FOX Sports. "Dat was wel jammer dat hij dat deed, maar het was leuk om een keer tegen hem te spelen. Op het moment dat we spelen vergeten we dat echter en gaan we vol voor onze teams."

Eiting heeft niet alleen met Sierhuis goed contact, maar ook met Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. "Ze hebben veel vertrouwen in mij. Bij Matthijs zijn bijvoorbeeld ook mensen in een fase negatiever geweest, maar voor mij is dat nooit een issue met hem. Zo is dat andersom ook: je weet dat het op lange termijn goed komt. De mindset bij ons allebei is goed en we blijven keihard werken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws