Zivkovic lijkt Premier League-droom te mogen waarmaken: Telegraaf meldt overgang

Zivkovic lijkt Premier League-droom te mogen waarmaken: Telegraaf meldt overgang

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 19:10di 28-01-2020 om 19:10

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 19:22di 28-01-2020 om 19:22

Richairo Zivković staat op het punt om een avontuur in de Premier League aan te gaan. Dat meldt De Telegraaf. De oud-spits van Ajax zal naar verluidt voor een half jaar gaan spelen voor Sheffield United.

De Telegraaf meldt dat het een kwestie van tijd is voor de transfer wereldkundig gemaakt wordt. Enkel en alleen het afronden van het papierwerk staat de overgang nog in de weg. Zivković en zaakwaarnemer Guido Albers zijn momenteel in Engeland om medisch gekeurd te worden bij de huidige nummer acht van de Premier League. Daarnaast spreekt de krant van een optie tot koop in het huurcontract van de aanvaller.

De aanstaande overgang mag op zijn minst behoorlijk opgemerkelijk genoemd worden. De carriere van Zivković leek na zijn overgang na Ajax als een nachtkaars uit te gaan. Ajax wist de spits te slijten aan het Belgische KV Oostende. De Belgen namen op hun beurt na twee jaar weer afscheid van het 'probleemkind' en verkochten hem aan het Chinese Changchun Yatai, dat uitkomt op het tweede niveau van China.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws