De Telegraaf: miljoenenbod op Sierhuis, Ajax en Groningen in spagaat

De Telegraaf: miljoenenbod op Sierhuis, Ajax en Groningen in spagaat

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 17:05wo 29-01-2020 om 17:05

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 17:24wo 29-01-2020 om 17:24

Een moeilijke situatie voor Ajax en FC Groningen. De Amsterdamse club heeft volgens De Telegraaf een bod binnengekregen van Stade Reims op Kaj Sierhuis. De spits speelt op het moment op huurbasis in Groningen en kwam afgelopen zondag nog tot scoren tegen Ajax.

Volgens De Telegraaf is de Franse club van plan om miljoenen neer te tellen voor Sierhuis. Groningen heeft een optie tot koop bedongen op Sierhuis, maar die kan pas aankomende zomer gelicht worden. Het zorgt ervoor dat niemand een beslissing kan nemen over de toekomst van de spits.

Ajax kan het bod namelijk niet accepteren, omdat het niet voorbij kan aan Groningen, terwijl Groningen officieel (nog) geen eigenaar is van Sierhuis. Beide clubs moeten dus in overleg over wat er met het bod van Reims gedaan gaat worden. De clubs moeten echter haast maken: Reims wil woensdagavond al uitsluitsel, anders schakelt de Franse club door naar een andere spits.

Sierhuis was afgelopen zondag nog de grote plaaggeest van Ajax. De huurling kwam in het duel met de Amsterdammers tot scoren en Groningen won uiteindelijk met 2-1.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws