ADO en NAC doen zaken: middenvelder vertrekt op huurbasis naar Breda

ADO en NAC doen zaken: middenvelder vertrekt op huurbasis naar Breda

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 18:10wo 29-01-2020 om 18:10

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 18:20wo 29-01-2020 om 18:20

ADO Den Haag-middenvelder Thom Haye maakt het seizoen af bij NAC Breda. De club uit de Keuken Kampioen Divisie huurt de sierlijke middenvelder tot het einde van het seizoen.

Dat maakt ADO woensdagavond bekend. Het is voor NAC de zo gewilde versterking voor het middenvelder. De 24-jarige spelmaker staat donderdag voor het eerst op het trainingsveld in Breda. Waarschijnlijk wordt Haye meteen opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Excelsior van aanstaande vrijdag. NAC heeft een optie tot koop bedongen in de onderhandelingen met ADO. 

"Ik wil knokken voor en met dit jonge en getalenteerde team en voetballen voor het fanatieke publiek wat NAC heeft", vertelt Haye in een reactie op de clubwebsite van NAC. "Ik hoop dat ik met mijn spel en met mijn coaching het team verder kan helpen. Ik sta in ieder geval te popelen om voor deze supporters te mogen strijden!"

Technisch directeur Tom Van Den Abbeele is tevreden met de komst van Haye. "Het was niet makkelijk om met een praktisch gesloten beurs toch een kwaliteitsspeler te kunnen halen, maar we hebben nooit opgegeven en zijn blij met dit resultaat."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws