Heracles slaat transferslag in Italië: In de zomer waren we al dichtbij

Heracles slaat transferslag in Italië: "In de zomer waren we al dichtbij"

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2020 om 15:06vr 31-01-2020 om 15:06

Delano Burgzorg mag zich officieel speler van Heracles Almelo noemen. De nummer tien van de Eredivisie huurt de 21-jarige aanvaller tot het einde van het seizoen van Spezia Calcio.

In de overeenkomst tussen Heracles en Spezia is een optie tot koop opgenomen. "Het is mooi om hier te zijn", reageert Burgzorg, die zich vrijdagochtend in Almelo meldde, op de website van zijn nieuwe club. "Ik ga er alles aan doen om belangrijk te zijn voor Heracles Almelo."

"Met Delano krijgen we meer opties voorin. Hij is op meerdere posities inzetbaar", aldus technisch manager Tim Gilissen. "In de zomer waren we al dichtbij het aantrekken van Delano. Toen maakte hij een andere keuze. Hij heeft aangegeven nu alsnog graag naar Heracles Almelo te willen. We zijn blij dat we hem kunnen huren en daarbij ook de mogelijkheid hebben hem in de zomer definitief over te nemen."

Burgzorg verliet De Graafschap afgelopen zomer transfervrij voor Spezia. Bij de Italiaanse club die uitkomt in de Serie B speelde hij een bijrol. De Amsterdammers kwam niet verder dan acht officiële wedstrijden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws