LIVE-discussie: Willem II moet Wellenreuther missen, Pröpper terug bij Heracles

LIVE-discussie: Willem II moet Wellenreuther missen, Pröpper terug bij Heracles

02-02-2020 11:30
9

Willem II moet het zondag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo zonder Timon Wellenreuther stellen. De eerste doelman van de Tilburgers is geblesseerd en wordt vervangen door Michael Woud. 

Trainer Adrie Koster kiest voor Damil Dankerlui als rechtsback tegen Heracles, terwijl Freek Heerkens noodgedwongen op links staat. De geblesseerde vleugelverdedigers Miquel Nelom en Bart Nieuwkoop ontbreken namelijk, net als de al langer afwezige Fernando Lewis. De opstelling van Willem II kent verder weinig verrassingen. De Tilburgers moeten winnen om weer naast nummer drie Feyenoord te komen.

Nummer tien Heracles is aan een matige reeks bezig in de Eredivisie. De ploeg van Frank Wormuth pakte slechts twee punten in de laatste vijf competitieduels. De Duitse trainer raakte tijdens de transferperiode een steunpilaar kwijt met Lennart Czyborra. Zijn vervanger is Jeff Hardeveld. Robin Pröpper keert terug na een knieblessure. Cyriel Dessers bleef ondanks de interesse in Almelo. De Belg staat in de spits.

De opstellingen

Willem II: Woud; Dankerlui, Holmén, Peeters, Heerkens; Llonch, Ndayishimiye, Saddiki; Nunnely, Pavlidis, Köhlert

Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Pröpper, Knoester, Hardeveld; Merkel, Mauro, Kiomourtzoglou; Van der Water, Dessers, Cijntje