Vitesse neemt drie dagen na de transferdeadline toch nog afscheid van Foor

Vitesse neemt drie dagen na de transferdeadline toch nog afscheid van Foor

Gepubliceerd: maandag 3 februari 2020 om 14:19ma 03-02-2020 om 14:19

Laatste update: maandag 3 februari 2020 om 14:22ma 03-02-2020 om 14:22

Drie dagen na het verstrijken van de transferdeadline is Vitesse alsnog een speler kwijtgeraakt. Navarone Foor trekt naar de Verenigde Arabische Emiraten en heeft daar een contract voor anderhalf jaar getekend bij Al-Ittihad.

De club meldt op de sociale kanalen dat Foor de overstap vanuit Arnhem heeft gemaakt. De 27-jarige middenvelder speelde zaterdagavond nog in de basis van Vitesse, dat met 0-0 gelijkspeelde bij ADO Den Haag. Daarna is de transfer rond gekomen. Het is onduidelijk hoe veel de club uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft neergelegd voor de diensten van Foor, maar op de website spreekt technisch directeur Marc van Hintum van een 'aantrekkelijke deal'. Hij had nog een contract voor een half jaar in Arnhem.

Foor maakte in de zomer van 2016 de pikante overstap van rivaal NEC naar Vitesse. Vanaf dat moment kwam de creatieve middenvelder tot 135 officiële optredens voor de Arnhemmers en in 2017 won hij met de geelzwarte equipe de KNVB Beker. Bij Al-Ittihad gaat Foor zijn eerste buitenlandse avontuur aan. De club heeft met Peniel Mlapa (ex-VVV) en Balázs Dzsudzsák (ex-PSV) al twee oude Eredivisie-bekenden onder contract staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws