Man van acht miljoen vervangt Van den Berg in Champions League-selectie Klopp

Man van acht miljoen vervangt Van den Berg in Champions League-selectie Klopp

Gepubliceerd: donderdag 6 februari 2020 om 19:18do 06-02-2020 om 19:18

Sepp van den Berg kan speelminuten in de knockout-fase van de Champions League tijdens dit seizoen uit z'n hoofd zetten. De jonge verdediger is buiten de selectie gelaten ten faveure van kersverse aankoop Takumi Minamino.

De overgebleven teams in het kampioenenbal konden tot afgelopen dinsdag eventuele wijzigingen aan de selectie doorgeven. Donderdag zijn deze wijzigingen bekendgemaakt, en jammer genoeg voor Van den Berg blijft het in de knockout-fase bij twee Nederlanders in de selectie van Jürgen Klopp. De achttienjarige centrumverdediger is vervangen door de voor acht miljoen euro overgekomen Minamino, zo valt te lezen op de clubwedsite van Liverpool. Hij moet zich dus richten op mogelijke speelminuten in de competitie en FA Cup.

Van den Berg speelde afgelopen dinsdag nog in het eerste elftal. Samen met andere jonge Liverpool-talenten wist hij zich op Anfield te plaatsen voor de volgende ronde van de FA Cup, door Shrewsbury Town te verslaan met 1-0. Na afgeloop waren de Engelse kranten lyrisch over het optreden van de oud-speler van PEC Zwolle, en dus is het afwachten of de verdediger de komende maanden meer kansen gaat krijgen onder Klopp.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws