Update: Tighadouini alweer weg bij De Graafschap, aanvaller vertrekt naar Qatar

Update: Tighadouini alweer weg bij De Graafschap, aanvaller vertrekt naar Qatar

Gepubliceerd: vrijdag 7 februari 2020 om 10:09vr 07-02-2020 om 10:09

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 18:47do 20-02-2020 om 18:47

Adnane Tighadouini is weer eens opgedoken op de Nederlandse velden. De buitenspeler gaat de komende tijd zijn conditie op peil houden bij De Graafschap.

De Superboeren maken vrijdagochtend melding van het nieuws dat Tighadouini de komende periode zijn conditie op peil zal gaan houden bij De Graafschap. Tighadouini zit sinds zijn vertrek bij Malaga zonder club. Tussendoor probeerde hij het nog eens bij Vitesse, maar ook zijn aanwezigheid in Arnhem werd nimmer een succes.

Nadat zijn contract bij het Spaanse Málaga werd ontbonden, dook hij op bij de beloften van Vitesse om mee te trainen, maar ook daar kwam de oud-speler van NAC niet aan de bak. Sinds zijn vertrek van NAC naar Malaga, werd Tighadouini uitgeleend aan achtereenvolgens Kayserispor, Vitesse, FC Twente en Esjbjerg fB. Nu zal Tighadouini dus zijn conditie op peil gaan houden in De Vijverberg. Of het ook komt tot een verdere samenwerking, moet nog blijken.

Update: Adnane Tighadouini is alweer vertrokken bij De Graafschap. De aanvaller heeft een contract getekend bij Al Kharaitiyat, dat op het moment de koploper is op het tweede niveau in Qatar. Tighadouini komt bij zijn nieuwe club twee bekende spelers tegen: Mounir El Hamdaoui en Anouar Diba spelen er ook. Tighadouini heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws