'Van Dijk en Wijnaldum mogen bij kampioenschap Liverpool jackpot verdelen'

'Van Dijk en Wijnaldum mogen bij kampioenschap Liverpool jackpot verdelen'

Gepubliceerd: vrijdag 7 februari 2020 om 11:45vr 07-02-2020 om 11:45

De spelers van Liverpool strijden voor meer dan alleen de eer dit seizoen. Als de ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum de Premier League wint - en daar ziet het sterk naar uit - mag er bijna vijf miljoen euro verdeeld worden.

Dat meldt The Daily Mail. Het bestuur van Liverpool heeft een 'bonus pot' van ettelijke miljoenen beschikbaar gesteld als The Reds dit seizoen de Premier League winnen. De kans is aanzienlijk: Liverpool heeft na 25 competitiewedstrijden een krater van 22 punten geslagen.

Alle spelers die dit seizoen minuten hebben gemaakt in de Premier League komen in aanmerking voor de bonus. De hoogte van de uitkering wordt bepaald door het aantal minuten. Van Dijk en Wijnaldum spelen vrijwel alles, dus de twee Nederlanders lopen flink binnen. Ki-Jana Hoever en Sepp van den Berg wachten nog op Premier League-speeltijd.

Jürgen Klopp komt eveneens in aanmerking voor een significatie bonus. Het nieuwe contract dat hij afgelopen december tekende, bevatten verschillende prestatiebonussen bovenop zijn jaarsalaris van bijna achttien miljoen euro.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws