Breaking news

Goed nieuws voor Oranje: Kroatië trotseert Schotse heksenketel

'Door Slutsky had ik bij Vitesse weer plezier, hij waardeerde mij'

'Door Slutsky had ik bij Vitesse weer plezier, hij waardeerde mij'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 08:08wo 12-02-2020 om 08:08

Remko Pasveer bevestigt aan de NOS dat hij met Vitesse praat over contractverlenging. De clubleiding wil graag door met de 36-jarige veteraan, die dit seizoen een van de uitblinkers is.

"Een wat ouder iemand in de groep is altijd goed om te hebben. Ik voel me goed en als de club graag verder wil, ben ik er graag bij", zegt Pasveer voor de camera van de NOS. Pasveer is bezig aan zijn derde jaar bij Vitesse. Hij verloor zijn basisplaats, maar kreeg die onder Leonid Slutsky weer terug. 

"Het is een hele fijne vent om mee te werken. Als trainer heeft hij een speciaal plekje bij mij", zegt Pasveer. "Mijn eerste jaar bij Vitesse was voor mij niet top, met veel ups and downs. Ook door privésituaties waar ik het lastig mee heb gehad. Daarna ben ik eruit gekomen. Leonid gaf mij het plezier op het veld en waardeerde mij. Daarom heb ik het plezier teruggevonden en uiteindelijk mijn plek teruggekregen."

Pasveer is 36 jaar, maar trainer Edward Sturing kijkt niet naar leeftijd. "Al is hij 65 jaar. Hij is prima. Het is niet alleen een goede keeper, maar hij is ook goed met de voeten. Dat is in het hedendaagse voetbal ook heel erg belangrijk. Voor Vitesse is het een heel goede keeper."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Pasveer langer bij Vitesse blijven?

Ja
95%
Nee
5%
(695 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws