Twente-staf laat Brama vallen: 'Komt niet meer in actie voor de club dit seizoen'

Twente-staf laat Brama vallen: 'Komt niet meer in actie voor de club dit seizoen'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 09:42wo 12-02-2020 om 09:42

Laatste update: woensdag 12 februari 2020 om 10:03wo 12-02-2020 om 10:03

De dagen van Wout Brama bij FC Twente lijken geteld. De middenvelder wordt door trainer Gonzalo García de laatste tijd niet meer opgenomen in de wedstrijdselectie, tot grote onvrede van de fans die na het verlies tegen FC Emmen de spelersbus opwachtten.

Volgens TC/Tubantia valt er uit de gesprekken die enkele supporters met technische staf en aanvoerder Xandro Schenk voerden dinsdagavond op te maken dat Brama dit seizoen niet meer in actie komt voor de club. De middenvelder is volgens de staf 'irritant voor de ploeg, en ondermijnend bezig geweest naar de trainers, de ploeg en medespelers'. "Dat de jongens geen vertrouwen hebben komt mede door Wout Brama. Hij beïnvloedt spelers en heeft een slechte invloed in de kleedkamer", zou een van de trainers gezegd hebben.

Dat was niet het enige dat de trainer, die niet bij naam wordt genoemd, zich liet ontvallen. "Als jullie elke keer zijn naam gaan zingen, gaat hij dat nog meer geloven", gaf hij ook aan. Trainer García zou zich volgens TC/Tubantia niet of nauwelijks in het gesprek gemengd hebben.

Het gesprek tussen de supporters en de technische staf duurde ongeveer 30 minuten. Naast de Brama-situatie werd er ook gesproken over de strategische beslissingen van García, die volgens de supporters niet de juiste tactiek gebruikt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws