Carragher: 'Ziyech had als back-up van Mané en Salah kunnen dienen'

Carragher: 'Ziyech had als back-up van Mané en Salah kunnen dienen'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 08:20vr 14-02-2020 om 08:20

Jamie Carragher snapt dat Chelsea voor Hakim Ziyech is gegaan en had eigenlijk verwacht dat ook zijn grote liefde Liverpool een poging zou wagen. De clubicoon van The Reds bestempelt Ziyech als de uitblinker van Ajax.

"The Ajax lad was geweldig tijdens het afgelopen seizoen in de Champions League", zegt Carragher bij Sky Sports. "Ik had verwacht dat Liverpool hem ook op het lijstje zou hebben staan. Hij is iemand die op beide flanken uit de voeten kan en mogelijk als back-up van Sadio Mané en Mohamed Salah had kunnen dienen."

Chelsea sloeg echter toe en hengelde Ziyech donderdag binnen. "Het is duidelijk dat Frank Lampard niet blij was met de transferactiviteiten in januari, dus ze willen al vroeg zakendoen. Het lijkt erop dat Chelsea wanhopig op zoek is naar vleugelspelers. Pedro speelt niet veel en Willian wordt in verband gebracht met FC Barcelona en is al wat ouder. Het is mogelijk dat er wat gaat gebeuren met die twee in de zomer."

Jadon Sancho van Borussia Dortmund wordt ook gelinkt aan Chelsea. Carragher: "Als je ziet hoe hij speelt bij een topclub uit een topcompetitie, met die druk. Hij speelt iedere week en zijn statistieken zijn fantastisch. Op zijn leeftijd is dat perfect."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws