Bruns verblijft in vakantiehuisje: 'Bryan Linssen en ik zoeken elkaar vaak op'

Bruns verblijft in vakantiehuisje: 'Bryan Linssen en ik zoeken elkaar vaak op'

14-02-2020 13:54
7

Thomas Bruns verblijft voorlopig in een Noord-Limburgs vakantiepark. De in het Twentse Wierden opgegroeide middenvelder speelt sinds de winterstop op huurbasis voor VVV-Venlo.

Tijdens zijn periode bij Heracles Almelo, Vitesse, FC Groningen en PEC Zwolle hoefde Bruns zijn geboortedorp niet te verlaten, maar nu is hij dan toch tijdelijk verhuisd. Inmiddels woont hij in de buurt van Bryan Linssen, zijn oude ploeggenoot van Heracles en Vitesse. "Dankzij Bryan voelde ik me snel thuis, we zoeken elkaar veel op", vertelt hij aan TC/Tubantia. Ook bij zijn tijdelijke werkgever voelt hij zich thuis. "VVV is laagdrempelig en familiair, dat past het beste bij me, weet ik nu."

In De Koel hoopt hij zich weer op te richten, nadat zijn drie vorige avonturen buiten Almelo weinig sportief succes opleverden. "Ik wilde alles uit mijn carrière halen, uit de comfortzone gaan. De kans op een vervolgstap heb ik gepakt. Ik heb er geen spijt van gehad. Maar ja, ik zou zeker terug willen naar Heracles", klinkt het. Ook zijn tijd bij PEC liep uit op een teleurstelling. "Er werden leugens verteld: dat ik niet meewilde op trainingskamp. Dat wilde ik wel. Wat als ik was gebleven, want dat wilde ik het liefste, dan had ik toch mijn eigen glazen ingegooid door te weigeren mee te gaan?"

Bruns keert na dit seizoen in principe terug bij Vitesse, waar hij nog anderhalf jaar onder contract staat.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie