'Springplank' Telstar doet wéér zaken na de deadline: 'Mooie stap voor Shaquill'

'Springplank' Telstar doet wéér zaken na de deadline: 'Mooie stap voor Shaquill'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 15:57vr 14-02-2020 om 15:57

Telstar is twee weken na de transferdeadline nog een speler kwijtgeraakt. Shaquill Sno verruilt De Witte Leeuwen per direct voor het Noorse Aalesunds FK, maakt Telstar vrijdag bekend via de officiële kanalen.

Doordat de transfermarkt in Noorwegen nog open is, kon Sno halverwege februari nog vertrekken uit Velsen-Zuid. De 24-jarige verdediger, bezig aan zijn derde seizoen in Velsen-Zuid, zou aan het einde van het seizoen uit zijn contract lopen. Telstar houdt echter een transfersom over aan zijn vertrek.

Trainer Andries Jonker gunt Sno zijn transfer naar de kampioen van de vorige 1. Division-jaargang, die komend seizoen op het hoogste Noorse niveau uit zal komen. "Het is eens te meer een teken dat Telstar voor veel voetballers een mooie springplank is om hoger op te komen. Het is een prachtige stap voor Shaquill en wij hopen natuurlijk van harte dat hij gaat slagen", laat hij weten aan de clubkanalen.

Telstar heeft een bewogen einde van de transferperiode achter de rug. Op 1 februari maakte men bekend dat FC Barcelona-huurling Marcus McGuane terug zou keren bij de Catalanen om direct door te worden verhuurd aan Nottingham Forest. Darryl Bäly en Welat Cagro kwamen de gelederen juist versterken. Onlangs werd ook de clubloze Piet Velthuizen aan de selectie toegevoegd. Topscorer Reda Kharchouch bleef bovendien binnenboord, ondanks nadrukkelijke belangstelling van Sparta.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws