Voormalig Ajacied Duarte 'spoorloos voor instanties': 'Ik heb hem meteen benaderd'

Voormalig Ajacied Duarte 'spoorloos voor instanties': 'Ik heb hem meteen benaderd'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 16:52vr 14-02-2020 om 16:52

Lerin Duarte is 'spoorloos verdwenen'. De voormalig Ajacied is deze week opgedoken op een lijst met mensen die op dit moment niet te vinden zijn voor de autoriteiten. Duarte had zich na zijn vertrek bij Heracles uit moeten schrijven bij de gemeente Almelo, maar deed dat niet.

De middenvelder transfereerde naar Aris Saloniki, maar is zich vergeten uit te schrijven bij de gemeente. Dat weet Tubantia. Daardoor wordt Duarte opgegeven als 'spoorloos voor de autoriteiten', maar de voormalig Ajacied woont gewoon in Griekenland.

Edwin van Lenthe, teammanager van Heracles Almelo, zegt dat deze situatie wel vaker voorkomt. "We wijzen de spelers er altijd wel op. De meeste jongens schrijven zich netjes uit, maar sommigen vergeten het. Vooral bij transfers die snel gaan en spelers die halsoverkop vertrekken, is het risico aanwezig dat ze hier niet aan denken."

Volgens Van Lenthe is de situatie opgelost. "Ik heb hem meteen benaderd en hem hierop gewezen. Hij heeft het meteen geregeld en zich uit laten schrijven. Daarom is het ook goed dat deze namen worden gepubliceerd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws