Tannane lucht zijn hart: 'Bij mij wil Nijhuis niet kijken, bij anderen wel'

Tannane lucht zijn hart: 'Bij mij wil Nijhuis niet kijken, bij anderen wel'

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 15:14zo 16-02-2020 om 15:14

Oussama Tannane haalde het eindsignaal van Vitesse-sc Heerenveen zonder kaarten, maar heeft het idee dat hij vaak 'gezocht' wordt door scheidsrechters. Zondag had de Vitesse-aanvaller het ook een aantal keer aan de stok met arbiter Edwin van de Graaf.

Tannane begint een patroon te herkennen. "De laatste weken voelt het alsof de scheidsrechters mij allemaal zoeken", aldus de 25-jarige international van Marokko, die het bekerduel met Ajax aanhaalt als voorbeeld. "Ik kon één op één met de keeper komen en volgens mij was het Martínez die de bal met de hand raakte. Daarvoor wil hij (arbiter Bas Nijhuis, red.) de VAR-beelden niet bekijken en voor de andere jongens wil hij dat wel", liet hij weten aan FOX Sports.

De oud-speler van onder meer Heerenveen en Heracles baalt van het feit dat hij – in zijn ogen – zo weinig meekrijgt van de scheidsrechters. "Misschien heb ik gewoon een zwarte naam hier in Nederland." Interviewster Fresia Cousiño Arias wierp tegen dat Tannane 'misschien minder gebaartjes moet maken'. "Misschien moet ik vaker scoren, dan krijg ik meer fans en gaat het vaker daarover", sloot hij af met een glimlach.

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws