LIVE: Hateboer grote man bij Atalanta, Leipzig wint bij Spurs (gesloten)

LIVE: Hateboer grote man bij Atalanta, Leipzig wint bij Spurs (gesloten)

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 22:57wo 19-02-2020 om 22:57

Laatste update: woensdag 19 februari 2020 om 23:02wo 19-02-2020 om 23:02

De achtste finales van de Champions League worden voortgezet met twee wedstrijden op woensdagavond: Atalanta Bergamo neemt het op tegen Valencia en Tottenham Hotspur treft RB Leipzig in Londen.

Valencia plaatste zich in de allerlaatste speelronde voor deze ronde van de Champions League ten koste van Ajax. De Spanjaarden wonnen met 0-1 in Amsterdam, waar Ajax aan een punt genoeg had om zich te kwalificeren voor de achste finales. De pijn van Ajax werd nog groter bij het zien van de loting: Valencia treft namelijk een van de 'mindere goden' van het deelnemersveld: Atalanta Bergamo, met Hans Hateboer en Marten de Roon in de gelederen.

De andere wedstrijd gaat tussen Tottenham Hotspur en RB Leipzig. Steven Bergwijn kan woensdagavond in Londen zijn Champions League-debuut voor Tottenham gaan maken. Tottenham plaatste zich voor de volgende ronde in een groep met Bayern München, Olympiakos en Red Star Belgrado. RB Leipzig werd eerste in een poule met Olympique Lyon, Benfica en Zenit Sint-Petersburg.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws