Spijt bij Klopp: 'Respecteer Sarri volledig en ben blij dat hij mij grappig noemt'

Spijt bij Klopp: 'Respecteer Sarri volledig en ben blij dat hij mij grappig noemt'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 13:02di 18-02-2020 om 13:02

Jürgen Klopp heeft spijt van zijn uitspraken over Juventus en Maurizio Sarri. De Duitse trainer heeft toegegeven dat hij niet goed had nagedacht voordat hij zijn uitspraken deed.

Klopp schoof Juventus eerder naar voren als de gedoodverfde favoriet voor de Champions League en snapte niet dat De Oude Dame geen tien punten losstaat in de Serie A. "Soms denk ik niet na voordat ik iets zeg, dat gebeurt nu eenmaal. Ik wist niet waarom Juventus geen tien punten voorstaat in de Serie A, maar nu begrijp ik waarom", verklaart de coach op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-treffen met Atlético Madrid.

"Ik heb de wedstrijd tussen Lazio Roma en Internazionale bekeken, en nu snap ik het. Deze twee teams zijn de reden. Inter speelt weer vurig en Lazio maakt een 'eens in de eeuw-seizoen' mee, daarom is het zo spannend." De Duitser heeft niets dan respect voor Sarri: 'Ik wilde geen extra druk opleggen bij Maurizio. Ik respecteer hem volledig en ik vond het fijn dat hij mij grappig noemde in zijn reactie."

"Ik zeg nu eenmaal dingen die de mensen niet té serieus moeten nemen. De grootste favoriet in de competitie is Paris Saint-Germain", knipoogt de Liverpool-trainer. "Zo, nu ligt de druk bij hen", voegt hij toe. "Om eerlijk te zijn denk ik niet dat er ook maar één uitspraak van mij is die ervoor zorgt dat er meer druk om een team komt te staan", besluit hij op een serieuze noot.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws