Clubicoon Jol spreekt zich uit: 'Wat hadden we verwacht? Met hetzelfde team door?'

Clubicoon Jol spreekt zich uit: 'Wat hadden we verwacht? Met hetzelfde team door?'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 14:06di 18-02-2020 om 14:06

Martin Jol spreekt zijn zorgen uit over de huidige situatie bij ADO Den Haag. De technisch adviseur van de club uit de Residentie denkt dat handhaving er nog in zit voor Alan Pardew en zijn spelers, maar vindt wel dat er snel verbetering moet komen.

Met een contingent aan nieuwe spelers gaat de Engelse manager proberen om ADO voor de Eredivisie te behouden. "Dat zal niet makkelijk zijn", weet ook Jol, geciteerd door Omroep West. "Maar het gat van vijf punten is te overbruggen."

Dat er veel nieuwe spelers bij zijn gehaald ziet Jol niet als iets slechts. "Het is enorm moeilijk om nieuwe jongens in te passen", geeft de voormalig trainer van onder meer Ajax toe. "Maar wat hadden wij dan verwacht? Dat Pardew met hetzelfde elftal zou doorgaan? Die stonden ook zeventiende."

Het clubicoon van ADO vindt wel dat de mensen rondom de club de verwachtingen naar beneden moeten bijstellen. "Buiten die paar jaar met Dimitri Bulykin en František Kubík is de situatie al jaren instabiel. Ik verbaas me over reacties van mensen. Ze verwachten dat ADO in december en januari bovenin meespeelt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws