Hateboer geniet met volle teugen na dubbelslag: 'Was nog de enige zonder goal'

Hateboer geniet met volle teugen na dubbelslag: 'Was nog de enige zonder goal'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 07:10do 20-02-2020 om 07:10

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 11:51do 20-02-2020 om 11:51

Hans Hateboer eiste woensdagavond tegen Valencia (4-1) een absolute hoofdrol op met twee treffers in het San Siro. De rechtsback is verheugd dat hij eindelijk gescoord heeft dit seizoen.

Hateboer nam het eerste en laatste Italiaanse doelpunt voor zijn rekening en de Nederlander wist voorafgaand aan het Champions League-treffen met Valencia dat hij als enige nog op nul goals stond. "Toen ik José Luis Palomino dit weekend tegen AS Roma zag scoren, wist ik dat ik nog de enige was zonder goal dit seizoen. Ik ben dus heel blij dat ik hier nu mag staan", vertelt de trotse Nederlander tegen Sky Sports Italia. "Het was heel zwaar vanavond. We hebben kunnen zien hoe sterk en snel Valencia in aanvallend opzicht is."

De Groninger weet dat Atalanta in een zetel voor de return zit, maar blijft op zijn hoede voor het kolkende Mestalla. "Het zal in Valencia lastig worden, met die prachtige sfeer, maar het geeft vertrouwen dat we daar met een 4-1 voorsprong naartoe gaan. Wij weten dat we altijd en overal kunnen scoren, en dat hebben we vanavond gedaan. Vier keer, en dat had zelfs nog meer kunnen zijn", concludeert hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws