Lampard countert Mourinho: 'Dele Alli, Moura scoorde drie keer in halve finale'

Lampard countert Mourinho: 'Dele Alli, Moura scoorde drie keer in halve finale'

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 08:25za 22-02-2020 om 08:25

José Mourinho maakt zich zorgen om de fitheid van zijn selectie, maar Frank Lampard vindt dat hij overdrijft. Na het Champions League-duel met RB Leipzig (0-1 verlies) uitte Mourinho zijn ongenoegen over de fysieke staat van zijn spelers.

Mourinho kan momenteel geen beroep doen op Heung-Min Son en Harry Kane, terwijl ook Moussa Sissoko afwezig is. Erik Lamela is vooralsnog niet fit genoeg om te starten. Zelfs Steven Bergwijn is niet honderd procent fit, zei Mourinho.

Mourinho ziet de aanvallende opties als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar Lampard denkt dat het allemaal wel meevalt. "Hij heeft aanvallende spelers, laten we dat duidelijk maken", zegt de Chelsea-manager op de persconferentie.

"Dele Alli speelde in zijn beste seizoen voor Tottenham min of meer naast Harry Kane en Lucas Moura scoorde vorig jaar drie keer in de halve finale van de Champions League en is erg talentvol aan de bal. Hij heeft aanvallende opties. Zal hij zijn team slim neerzetten? Ja, omdat het een fantastische manager is. Ze hebben zeker aanvallers die ons problemen kunnen bezorgen."

Chelsea en Tottenham nemen het zaterdagmiddag tegen elkaar op.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat er winnen?

(712 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws