Ten Hag baalt van nieuwe Ajax-nederlaag: Dat hij beter moet, weet hij zelf ook

Ten Hag baalt van nieuwe Ajax-nederlaag: "Dat hij beter moet, weet hij zelf ook"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 19:35zo 23-02-2020 om 19:35

Erik ten Hag is niet blij met zijn aanvallers. Ajax ging zondag voor het derde seizoen op rij onderuit bij Heracles Almelo (1-0) en miste stootkracht. Onder meer Ryan Babel krijgt kritiek.

"Ik ben teleurgesteld. Dit was een totaal onnodige nederlaag", concludeert Ten Hag voor de camera van FOX Sports. "We hebben het aan onszelf te wijten. We scoren niet uit de vele mogelijkheden die we hebben gecreëerd. En dan is er één moment van onachtzaamheid en dan verlies je ook nog."

Zorgen over het spel van zijn ploeg maakt Ten Hag zich nog niet. "We krijgen kansen, maar voorin dwingen we te weinig af. Voor rust heb ik zes, zeven kansen voor ons geteld. Een ook na rust met Carel Eiting twee keer en Tadic. We creëren genoeg. Maar we maken ze niet op dit moment."

De trainer van Ajax koos in Almelo voor een voorhoede met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar. Babel maakte de minste indruk. "Dat hij beter moet, weet hij zelf ook", aldus Ten Hag over zijn winterversterking. "Daar werkt hij ook keihard aan. Op de training zie ik goede dingen, maar in de wedstrijd komt het er nog niet uit."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws