Lammers kijkt vol bewondering naar Memphis: 'Indrukwekkend om te zien'

Lammers kijkt vol bewondering naar Memphis: 'Indrukwekkend om te zien'

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 12:55ma 24-02-2020 om 12:55

Sam Lammers kijkt met veel bewondering naar de revalidatie van Memphis Depay. De Oranje-aanvaller maakt grote stappen in zijn herstel van een zware knieblessure en laat dat ook graag zien via social media.

Lammers is net hersteld van een langdurige knieblessure en koos er zelf voor om in de luwte te revalideren. "Ik denk dat iedereen anders is", zegt de spits, die een belangrijke treffer maakte voor PSV tegen Vitesse (1-2 winst), tegen De Telegraaf. "Ik heb de tijd genomen voor mijn blessure, voel me hartstikke sterk. Hij toont de progressie ook die hij maakt. En dat is indrukwekkend om te zien."

Lammers weet zelf ook dat je wel fit kunt zijn, maar dat dit nog niet meteen betekent dat je genoeg ritme hebt om belangrijk voor je ploeg te kunnen zijn. "Ik begin mijn ritme terug te vinden, dat merk ik wel. De eerste paar wedstrijden ben je er wel klaar voor, ook fysiek kun je jezelf sterk voelen, maar dan merk je wel dat het lang geleden is dat je gespeeld hebt. Ik heb vooral het gevoel dat ik het nu nog beter kan volhouden", aldus de PSV-spits.

Poll

Moet Ronald Koeman het risico nemen, als Memphis vlak voor het EK weer fit raakt?

(2777 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws