Ziyech heeft veel contact met Lampard: 'Eindelijk de kans die ik voor ogen had'

Ziyech heeft veel contact met Lampard: 'Eindelijk de kans die ik voor ogen had'

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 13:02ma 24-02-2020 om 13:02

Hakim Ziyech vertrekt komende zomer naar Chelsea, en heeft de afgelopen periode een zeer goed gevoel overgehouden aan zijn contact met Frank Lampard. In gesprek met Ajax TV vertelt hij meer over zijn transfer naar Londen.

"Ik zit hier met een trots gevoel. Eindelijk mijn kans die ik graag voor ogen had", aldus Ziyech in gesprek met het clubkanaal. "Het is een heel grote club, een mooie club. Ze spelen onder de nieuwe trainer ook aanvallend voetbal met veel jonge talenten, dat is voor mij ook heel belangrijk geweest.

Ziyech had al weken contact met de manager van Chelsea, Frank Lampard. "Op het begin vooral telefonisch, we hebben best lang aan de telefoon gesproken over de manier van werken, de speelstijl, de club zelf, over mij persoonlijk. Daarna is het gewoon heel veel contact via de app."

De spelmaker denkt dat Lampard, die hem eigenlijk in de winter al wilde halen, hem nog veel kan bijleren. "In zijn tijd was hij een grote speler. En een middenvelder, dus daar kan ik heel veel van oppikken. Na de gesprekken werd het gevoel alleen maar sterker en sterker. Het was voor mij al heel snel duidelijk dat ik die kant op wilde. Het is een van de sterkste competities ter wereld, het is een topclub daar en ze spelen heel aanvallend voetbal. Dat trekt mij wel."

Poll

Gaat Ziyech slagen in Engeland?

(14379 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws