'Feyenoord komt er niet uit en neemt per direct afscheid van broertjes'

'Feyenoord komt er niet uit en neemt per direct afscheid van broertjes'

24-02-2020 19:17 Laatste update: 21:16
175

Feyenoord neemt afscheid van de broertjes Salah Oulad M'Hand (16) en Ismaïl Oulad M'Hand (15). De twee spelers zijn zelfs al van de clubsite van de Rotterdammers gehaald.

Dat melden FR12, Kuiptalk en Feyenoord Youth Watcher. Salah speelde in Feyenoord O19 en zijn broertje Ismaïl in Feyenoord O15. Het zijn allebei middenvelders. Waarom ze vertrekken bij Feyenoord is niet precies duidelijk. Volgens FR12 hebben ze onvoldoende vertrouwen in de plannen van Feyenoord. Na meerdere gesprekken zouden de broertjes hebben besloten om de club te verlaten.

De lezing van Kuiptalk, dat dicht op het vuur zit bij Feyenoord, is anders. De vader van het duo zou een conflict hebben gehad met de club. 'Volgens mij ging het niet om geld, maar over de houding van de vader ten opzichte van de spelers en de staf', schrijft het supportersmedium. 

Het is niet duidelijk waar de broertjes Oulad M'Hand hun carrière voortzetten. Feyenoord heeft het vertrek van de spelers nog niet bevestigd, al zijn de spelersprofielen dus wel al weggehaald op de site.