'Sadílek, Madueke én Teze versterken gehavend Jong PSV tegen koploper'

'Sadílek, Madueke én Teze versterken gehavend Jong PSV tegen koploper'

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 13:55do 27-02-2020 om 13:55

Jong PSV neemt het vrijdagavond op tegen Keuken Kampioen Divisie-koploper SC Cambuur en zal op volle oorlogssterkte afreizen naar Leeuwarden. Naar verwachting gaan er drie leden van de A-selectie mee de bus in: Michal Sadílek, Jordan Teze en Noni Madueke.

Het Eindhovens Dagblad meldt donderdagmiddag dat de drie met Jong PSV meegetraind hebben en vrijdag tot de wedstrijdselectie van trainer Peter Uneken zullen behoren. Als Sadílek in actie komt in Leeuwarden, zal het zijn eerste Keuken Kampioen Divisie-optreden van het seizoen worden: de Tsjech was onder Mark van Bommel enige tijd de vaste linksback, maar liep vervolgens een buikwandblessure op en mag bij Jong PSV weer wedstrijdritme opdoen.

De huidige nummer 16 van de Keuken Kampioen Divisie beschikt over een krappe selectie in aanloop naar het bezoek aan de koploper. Buitenspeler Richard Ledezma is nog steeds geschorst vanwege zijn rode kaart tegen FC Eindhoven en centrale verdediger Maxime Soulas zal ook niet inzetbaar zijn, nadat hij tegen TOP Oss zijn vijfde gele kaart van het seizoen pakte.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat deze wedstrijd winnen?

Cambuur
48%
Jong PSV
41%
Gelijkspel
11%
(843 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws