Lampard ontkent 'Kepa-vete': 'Ik heb deze week heel wat onzin gelezen, niet waar'

Lampard ontkent 'Kepa-vete': 'Ik heb deze week heel wat onzin gelezen, niet waar'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 19:13vr 28-02-2020 om 19:13

Kepa Arrizabalaga en Frank Lampard liggen niet met elkaar in de clinch, zo stelt laatstgenoemde. De Spaanse doelman wordt de laatste weken steeds gepasseerd, maar heeft alle kansen zich terug te knokken.

Tweede doelman Willy Caballero mag de laatste weken steevast opdraven onder de lat van The Blues, wat zorgde voor de nodige geruchten, zoals de verregaande interesse in bijvoorbeeld Jan Oblak en Andre Onana. "Ik heb deze week heel wat onzin gelezen. Kepa traint goed, maar dat geldt ook voor Willy. Er is concurrentie, zoals bij iedere club, en dat is goed. Daarom vind ik dat de manier waarop je traint laat zien hoe je bent als Chelsea-speler. Veel van de berichten die naar buiten zijn gekomen kloppen gewoon niet", zegt Lampard.

De Engelse oefenmeester wil een mogelijke vete tussen hem en Kepa uit de wereld helpen. "Mijn relatie met Kepa is prima. Ik heb twintig spelers die ik niet allemaal tegelijk tevreden kan houden, maar er is geen probleem. Alles wat ik verwacht is dat Kepa zich professioneel opstelt tijdens de trainingen en dat doet hij. Voor iedere positie is het hetzelfde: als je niet speelt, train je hard en probeer je je terug in het team te knokken", besloot hij op het perspraatje.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws