Ünüvar baalt als een stekker: 'Laatste minuut, als je dan zo'n kans mist...'

Ünüvar baalt als een stekker: 'Laatste minuut, als je dan zo'n kans mist...'

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 23:48vr 28-02-2020 om 23:48

Laatste update: vrijdag 28 februari 2020 om 23:49vr 28-02-2020 om 23:49

Naci Ünüvar is niet blij met zijn rol bij het 2-2 gelijkspel van Jong Ajax tegen SC Telstar. De ploeg van trainer Mitchell van der Gaag gaf een 2-0 voorsprong uit handen, maar Ünüvar kreeg vlak voor tijd nog een grote kans om de wedstrijd te beslissen. De aanvaller miste.

Ünüvar passeerde de keeper en verdediger van Telstar en hoefde alleen nog maar de 3-2 binnen te schuiven. "Ik wilde hem heel simpel binnentikken, maar volgens mij stuiterde de bal net daarvoor op", geeft hij aan in gesprek met FOX Sports. "Toen vloog die over. Het staat 2-2, ik dacht zelfs in de laatste minuut. Als je dan zo'n kans mist..."

"We begonnen de tweede helft niet goed, niet scherp. Zij wonnen alle tweede ballen", aldus Ünüvar. Reda Kharchouch maakte er in de tweede helft twee en zorgde daarmee voor de 2-2 eindstand. "Dan probeer je als team terug te knokken en dan krijg ik nog zo'n kans... Die gaat dan over."

Jong Ajax draait bovenin de Keuken Kampioen Divisie mee, maar heeft het de laatste weken lastig. Absolute dieptepunt was de 7-2 nederlaag tegen Jong FC Utrecht.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws