Anita verlaat Jong Ajax voor Bulgarije: 'Ik wil helpen om een prijs te winnen'

Anita verlaat Jong Ajax voor Bulgarije: 'Ik wil helpen om een prijs te winnen'

Gepubliceerd: zaterdag 29 februari 2020 om 14:29za 29-02-2020 om 14:29

Vurnon Anita heeft een nieuwe club gevonden. De 30-jarige middenvelder heeft voor een half jaar getekend bij CSKA Sofia en heeft een tweezijdige optie op nog een seizoen in de hoofdstad van Bulgarije.

De Bulgaarse topclub maakt op de eigen website bekend dat met Anita een speler 'met een serieus visitekaartje en uitgebreide ervaring op het hoogste niveau' voor de club getekend heeft. De voormalig Ajacied, die zijn conditie op peil hield bij Jong Ajax na zijn vertrek bij Willem II afgelopen zomer, heeft de medische tests doorlopen en zal in ieder geval tot het einde van het lopende seizoen in Sofia spelen.

Anita belooft dat hij snel van waarde zal zijn voor zijn nieuwe team. "Ik heb de afgelopen maanden hard getraind bij Ajax, dus ik voel me fysiek erg goed", laat hij optekenen. "Ik ben erg blij dat de onderhandelingen zijn afgerond en dat ik voor CSKA zal spelen. Ik wil graag integreren in de ploeg en wil helpen bij de poging om dit seizoen nog een prijs te winnen. Aanpassen zal geen probleem zijn, omdat iedereen me hartelijk heeft verwelkomd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws